Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη της Σοφίας Σακοράφα στη γενέτειρά της, στα Τρίκαλα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη επίσκεψη της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ‘ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη’ και Αντιπροέδρου της Βουλής,  Σοφίας Σακοράφα, στη γενέτειρά της, στα Τρίκαλα.

Την Τετάρτη 10 Μαΐου, λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να τηρηθεί το αρχικό πρόγραμμα. Πάντως μετά από περιήγηση στην πόλη, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με πολίτες και παλιούς φίλους και φίλες, το βράδυ παρακολούθησε σε δημόσιο χώρο, σε γνωστό κατάστημα, την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών.

Την Πέμπτη το πρωί, επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, όπου συγκεντρώνονται οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου. Ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Δημ. Παπαστεργίου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Ν. Σακκά, για τη λειτουργία του Κέντρου και τις υλοποιούμενες δημοτικές δράσεις κοινωνικής στήριξης. Επίσης, συναντήθηκε και συζήτησε με το προσωπικό του Κέντρου. Δεν ήταν, βέβαια, δυνατόν να μη συζητήσει με τον κ. Δήμαρχο και για την αθλητική ανάπτυξη των Τρικάλων.

Νωρίς το μεσημέρι έφτασε στην πόλη και ο επικεφαλής του ‘ΜεΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη’ Γιάνης Βαρουφάκης, και περιηγήθηκαν, μαζί και με υποψήφιους του συνδυασμού στο κέντροσυναντώντας και συνομιλώντας με πολίτες και επαγγελματίες.

Κατόπιν πήγαν στο Δημαρχείο, όπου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού στο νομό Τρικάλων (Ευθύμιος Γκότας, Κώστας  Κοκόρας , Δημήτρης Μανίκας, Ιόβη Μαραγκού, Ελένη Μπεγλεριδου, Δημήτρης Παπαθανασίου).

Στη συνέχεια παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, όπου εκτέθηκαν συνοπτικά οι βασικές θέσεις του κόμματος.