Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη γιορτή Βιβλίου του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου όλων των ηλικιών ολοκληρώθηκε η διήμερη γιορτή  Βιβλίου που διοργάνωσε η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ,  ως συνέχεια των εκδηλώσεων του ΚΚΕ με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση.

                   Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση της έκδοσης “Πάσα Αγγελίνα, άξιο τέκνο ενός καταξιωμένου λαού”,από το χωράφι, στα όργανα της σοβιετικής εξουσίας. Το βιβλίο αναφέρεται στην  Πάσα Αγγελίνα, μια εργάτρια γης που οι συνθήκες στην ΕΣΣΔ, οι συνθήκες του Σοσιαλισμού, της έδωσαν τη δυνατότητα να γίνει βουλευτής του Ανώτατου Σοβιέτ.

Παράλληλα όσοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν από την έκθεση δεν παρέλειψαν να  προμηθευτούν την έκδοση αυτή, μαζί με τους υπόλοιπους τίτλους που υπήρχαν, καθώς είχαν την ευκαιρία να βρουν σε προσιτές τιμές και προσφορές εκατοντάδες τίτλους που αφορούν το μαρξιστικό και γενικότερα πολιτικό βιβλίο. Όπως και ειδικές εκδόσεις φιλοσοφικού, οικονομικού περιεχομένου. Ιδιαίτερη θέση κατέχει η λογοτεχνία, πεζή και σε ποίηση, ελληνική και ξένη. Ειδικός χώρος στην έκθεση υπήρχε για το παιδικό, εφηβικό, νεανικό βιβλίο.