Ολοκληρώνεται η διανομή ροδάκινων στο δήμο Τρικκαίων

RODAKINA

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 26 Αυγούστου στον Δήμο Τρικκαίων η διανομή ροδακίνων, μετά τη νέα απόφαση για την απορρόφηση ποσοτήτων που δεν διατέθηκαν στη ρωσική κυρίως αγορά.

Συνολικά διανέμονται σχεδόν 19 τόνοι ροδάκινων σε περίπου 1.500 δημότες Τρικκαίων. Φέτος, όμως, υπάρχει ένα νέο δεδομένο. Δικαιούχοι είναι όσοι κατέχουν την κάρτα σίτισης που έλαβαν στο πλαίσιο του προγράμματος για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης, πριν λίγες ημέρες.

Η διανομή θα γίνει βάσει της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών, καθώς και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Η διανομή γίνεται με βάση πρόγραμμα, το οποίο εξέδωσε η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων.

Οι ωφελούμενοι που κατέχουν την κάρτα σίτισης, κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης
2. Ταυτότητα
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Την Τετάρτη 26/08/2015 η διανομή θα γίνει στις αποθήκες της πρώην ΕΑΣΤ, απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό και ώρες 08:00 – 14:00.

.