Όλοι με τον Χατζηγάκη

 

Πανέτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα που τον οδηγήσει την επόμενη των εκλογών στο ελληνικό κοινοβούλιο, φαίνεται είναι ο νεαρός υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μικέλης Χατζηγάκης.

Αυτό αποτυπώνει περίτρανα η «οσμή» της κοινωνίας, που μαρτυρά πως ο Χατζηγάκης κατέρχεται πολύ ισχυρός στην παρούσα εκλογική αναμέτρηση. Αυτό φάνηκε άλλωστε ξεκάθαρα και από τις μοναδικές σε όγκο συγκεντρώσεις, τόσο στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα, όσο και στα χωριά του νομού.

Δίπλα του έχει ανθρώπους που τον στηρίζουν, όπως η Δήμητρα Νάτσινα και ο «Μπουλάρας» Νίκος Παπακώστας, που πιστεύουν ακράδαντα πως ο Μικέλης θα είναι η ευχάριστη έκπληξη αυτών των εκλογών!

Στην κορύφωση της προεκλογικής του εκστρατείας, που έρχεται σε συνέχεια των μεγάλων συγκεντρώσεων σε κάθε πόλη ή χωριό του νομού Τρικάλων, ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και στο ύψος του γλυπτού “Ομπρέλα” θα ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου για να φέρει κάτι καινούργιο στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, σε αντίθεση με όσους δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα.