Όλοι οι Τρικαλινοί στους δρόμους και τις πλατείες!

enomenoi

Ο Συντονισμός του Αγώνα των Σωματείων, Φορέων και Κινήσεων Πολιτών στα Τρίκαλα συνεχίζεται.

Μετά το επιτυχημένο συλλαλητήριο στην Κεντρική Πλατεία την περασμένη Πέμπτη ενάντια στα φοροχαράτσια, τις απολύσεις και τις εφεδρείες, τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης και τρόικας, ξετυλίγουμε τη βεντάλια νέων δράσεων και κινητοποιήσεων.

Συμμετέχουμε ενεργά στην αυριανή απεργία στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, για να διατρανωθεί ένα βροντερό ΟΧΙ στα βάρβαρα μέτρα.

Από αύριο Τετάρτη 5/10 κλιμάκια του Αγώνα κάθε απόγευμα θα επισκέπτονται συνοικίες και χωριά, όπου θα ανοίγονται συζητήσεις και θα δημιουργούνται Κινήσεις Πολιτών ενάντια στα φοροχαράτσια και τα αντιλαϊκά μέτρα.

Τις πρωινές ώρες κλιμάκια του αγώνα θα επισκέπτονται δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα και άλλους χώρους δουλειάς, για ενημέρωση, συζήτηση και δημιουργία Κινήσεων Αγώνα.

Αυτοκίνητα με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις θα γυρίζουν σε πόλεις και χωριά μεταδίδοντας μηνύματα για μη πληρωμή των φοροχαρατσιών, για ξεσηκωμό και αγώνα των πολιτών για διώξιμο και ανατροπή της κυβέρνησης και της τρόικας, πριν προλάβουν οι αδίστακτοι και μας εξοντώσουν όλους ή μας εξανδραποδίσουν!

Ομιλίες, ενημέρωση, δράσεις, απεργίες, καταλήψεις συνεχώς ενάντια στην άνομη εξουσία των ανόμων συμφερόντων. Ουστ στους δυνάστες μας! Ο λαός στην εξουσία!

Όλοι εμείς είμαστε εργαζόμενοι, του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, μικρομεσαίοι, επιστήμονες, άνεργοι, νέοι.

Ανήκουμε σ’ όλα τα πληττόμενα κοινωνικά στρώματα και κλάδους.

Προερχόμαστε απ’ όλους τους κομματικούς και πολιτικούς χώρους, αλλά τώρα βλέπουμε ότι είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα και οφείλουμε να είμαστε μαζί.

Άλλος νωρίτερα, άλλος αργότερα εγκαταλείψαμε τον καναπέ και βγαίνουμε στις πλατείες και τους δρόμους! Δεν πάει άλλο!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σωματείων, φορέων και κινήσεων Ν. Τρικάλων