Όλη η αγροτική επικαιρότητα, σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»

 

Όλη η αγροτική επικαιρότητα θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί σήμερα (Τρίτη 29-3-2022) στην τηλεοπτική εκπομπή  «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ζωντανά στις 22:30  ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Το φιάσκο με τη συνδεδεμένη ενίσχυση στο καλαμπόκι, οι απλήρωτοι βαμβακοπαραγωγοί από τη συνδεδεμένη ενίσχυση, τα πορίσματα του ΕΛΓΑ που καθυστερούν τις αποζημιώσεις των καλλιεργητών και παράλληλα δεν μπορούν να λάβουν συνδεδεμένη ενίσχυση, τα ελλιπή μέτρα στήριξης των αγροτών, απέναντι στην πρωτοφανή αύξηση του κόστους παραγωγής, τα αγροτικά προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και αυτά που αναμένονται, είναι μερικά από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί η εκπομπή.       

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα προβληθεί και ένα ενημερωτικό βίντεο, για τα οφέλη των βιοδιεγερτών στη μελισσοκομία.   

Καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής είναι οι:

  1. Σωτήρης Γιαννακός, Αντιπρόεδρος ΕΟΑΣΝ Καρδίτσας
  2. Παναγιώτης Καλογιάννης, Μέλος του Δ.Σ. συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών και μέλος της ΠΑΚ Θεσσαλίας
  3. Δημήτρης Τάντος, γεωπόνος-μελετητής, Ταμίας ΠΕΦΑ
  4. Κώστας Τέλιος, αγρότης από Καρδίτσα 

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος