Οι…πληρωμένες απαντήσεις του Αγοραστού και η… «ήρεμη δύναμη» του Τσιαούση

Δεν «χαρίζει κάστανα» σε κανένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Και ειδικά σε κάποιους «επικριτές» του, εκεί να δεις πόσο μπορεί να τους «σφάξει με το γάντι»!

Πολλές φορές ο Άρχων της Περιφέρειας ταύτης δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους, όταν βγαίνει να υπερασπιστεί το έργο του σε κάποιο ΜΜΕ, αλλά προτιμάει να τους δίνει…πληρωμένες απαντήσεις, ενίοτε και με κάποια μορφή ειρωνείας, ενίοτε και με κάποια…απαξίωση!

Ακολουθεί, εκείνη την τακτική που για να «εξουδετερώσει» πιο εύκολα τον αντίπαλο του, προτιμά να του κάνει «ψυχρό πόλεμο» παρά να έρθει σε απευθείας αντιπαράθεση μαζί του. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντιπαρατεθεί στον Αγοραστό και τι να πει για το έργο του, αφού αυτό μιλάει από μόνο του…Πολλοί βρεθήκανε μέχρι τώρα κάπως έτσι στο στόχαστρο του και έκτοτε, μην τον…είδατε μην τον απαντήσατε!

Κατά γράμμα ακολουθεί τις κυβερνητικές οδηγίες και δη αυτές του αρμόδιου Υπουργείου Υγείας στην εκτέλεση των καθηκόντων του ως Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ ο Τρικαλινός Ηλίας Τσιαούσης. Όλο αυτό το διάστημα ο Τσιαούσης έχε επιδείξει ταχύτατα αντανακλαστικά στην διεκπεραίωση πολλών σημαντικών θεμάτων των αρμοδιοτήτων του και όπου μπορεί να συνδράμει και να βοηθήσει σε όλη την περιοχή ευθύνη του, το κάνει με ιδιαίτερη χαρά. Ειδικά η συμβολή του στο θέμα της καλής λειτουργίας των νοσοκομείων και της παροχής υψηλών ιατρικών υπηρεσιών στους πάσχοντες είναι αρκετά μεγάλη.

Σ’ αυτή την δύσκολη και τόσο ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, με την πανδημία να βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση, ο Τσιαούσης αναδεικνύεται σε «ήρεμη δύναμη» και δύναμη ευθύνης!