«Οικογενειακή υπόθεση» για τον Χρήστο Μιχαλάκη το συνέδριο της ΝΔ

Δεν πήρε μόνος στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο MetropolitanExpo ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης. Μαζί του, εκτός από τα Τρικαλινά «γαλάζια» στελέχη που ταξίδεψαν στην Αθήνα, βρέθηκαν εκεί και τα παιδιά του Κωστής και Ναυσικά Μιχαλάκη, ως εκπρόσωποι της νέας γενιάς του κόμματος.

Μάλιστα ο πατήρ Μιχαλάκης έσπευσε να φωτογραφηθεί στο ταμπλό του κόμματος, που είχε τοποθετηθεί στο χώρο του συνεδρίου με κεντρικό σύνθημα «Δίπλα σε κάθε πολίτη», με τον υιό Κωστή (αλήθεια τοι ομοιότητα μεταξύ τους είναι αυτή!) και την κόρη Ναυσικά (Αυτή μάλλον φέρνει προς μαμά μεριά), κάνοντας την συμμετοχή τους στο συνέδριο, άκρως οικογενειακή υπόθεση!

Τα παιδιά του Χρήστου Μιχαλάκη αρχίζουν να μπαίνουν σιγά σιγά στα ενδότερα του κόμματος, αφού όπως όλα δείχνουν θα διαδραματίσουν-προφανώς-και αυτά κάποιο πολιτικό ρόλο στο μέλλον.

Το βασικό όμως «καυτό» ερώτημα που απασχολεί πολύ κόσμο αυτό το διάστημα είναι τι θα γίνει με την περίπτωση Μιχαλάκη, αν θα παραμείνει στην Περιφέρεια ή θα είναι τελικά υποψήφιος Βουλευτής, Τα σενάρια που πριμοδοτούν την υποψηφιότητα του στη κεντρική πολιτική σκηνή ολοένα και αυξάνονται, παρόλο που ο ίδιος επιμένει να λέει πως μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2023 θα είναι Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων.

Πες μας Χρήστο τι θα κάνεις τελικά, μας έσκασες! Ο λαός σου θέλει να ξέρει….