“Οικογένεια Κλιάφα” το νέο όνομα της Κλιάφα

Ήταν στα μέσα του περασμένου αιώνα όταν η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ εμφιάλωσε για πρώτη φορά αναψυκτικά. Από τότε μέχρι σήμερα, συνεχίζει με την ίδια συνταγή να προσφέρει προϊόντα μοναδικής δροσιάς και απόλαυσης.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς, από τον όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία, οι νέοι μέτοχοι στοχεύουν να βελτιώσουν τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρίας μετατρέποντας αυτή σε μία επιχείρηση διεθνών προδιαγραφών, σεβόμενοι παράλληλα τόσο  την παράδοση όσο και την ιστορία της εταιρίας αλλά  και της οικογένειας Κλιάφα.

Η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ ιδρύθηκε το 1926 με αρχικό αντικείμενο τους ψυκτικούς θαλάμους και την παραγωγή πάγου. Ένα χρόνο αργότερα, το 1927, το μεράκι για τα αναψυκτικά οδήγησαν τον ιδρυτή της, στην εγκατάσταση μιας μικρής μονάδας εμφιάλωσης αναψυκτικών, η οποία είχε τη δυνατότητα να παράγει 120 φιάλες την ώρα.

Σήμερα η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ συνδυάζοντας την οικογενειακή παράδοση λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη, τις σύγχρονες απαιτήσεις, την ανάγκη των καταναλωτών για ελληνικά ποιοτικά προϊόντα και με σεβασμό στην αυθεντικότητα και την επιλογή των πρώτων υλών συνεχίζει τη δημιουργική της πορεία  με πρωταρχικό στόχο  την προσφορά ποιοτικών προϊόντων προς τους καταναλωτές.