Οι υποψηφιότητες και των τριών αλλάζουν τα δεδομένα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ

Γιάννης Τριγώνης, Σωτήρης Παπαχρήστος, Γιώργος Οικονόμου. Και οι τρεις κάθισαν πλάι πλάι στην πρόσφατη επίσκεψη του κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο γραφείο του Δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου και η παρουσία τους- όχι μόνο εκεί- αν μη τι άλλο σηματοδοτεί εξελίξεις στο κόμμα τους σε τοπικό επίπεδο.

Ο Γιάννης Τριγώνης θα είναι υποψήφιος Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, στη θέση της Λώρεν Κασσοπούλου και πολλοί λένε πως έχει «κλειδώσει» από τώρα η εκλογή του. Από την άλλη ο Σωτήρης Παπαχρήστος επιθυμεί διακαώς να είναιυποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων, με στόχο να εξασφαλίσει την κοινή στήριξη των ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του. Για τον Γιώργο Οικονόμου τον τρίτο της παρέας, φαίνεται πως ο κύβος ερρίφθη αμέσως μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων και όπως λένε τα μέχρι τώρα προγνωστικά, εξελίσσεται στο μεγάλο φαβορί εντός του χώρου του.

Αν μέχρι το τέλος «καθίσουν» και τοι τρεις υποψηφιότητες, τότε είναι μάλλον σίγουρα πως αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, αλλά και το εν γένει πολιτικό γίγνεσθαι…