Οι Τρικαλινοί καταναλωτές προμηθεύονται σταθερά ψωμί από τον παραδοσιακό φούρνο της γειτονιάς τους

Τα αρτοποιεία και οι παραδοσιακοί φούρνοι της γειτονιάς, θα λέγαμε πως είναι από τις επιχειρήσεις εκείνες που βγήκαν «κερδισμένες» από την καραντίνα και όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, καθώς οι Τρικαλινοί καταναλωτές μπορεί να έχουν περιορίσει στο ελάχιστο τις αγορές τους σε άλλα είδη, κοιτάζοντας να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης για το τραπέζι τους, όπως είναι το ψωμί.

Όπως δηλώνει στο trikalaIN.gr ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρτοποιών νομού Τρικάλων Λάμπρος Κόγιας, οι καταναλωτές προτιμούν σταθερά για τις αγορές τους τον παραδοσιακό φούρνο της γειτονιάς τους, αφού μπορούν εκεί να βρουν και να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων το φρέσκο ψωμί της αρεσκείας τους, με την καλύτερη ποιότητα υλικών και φυσικά στις καλύτερες τιμές. Σε σχέση με το ψωμί, τα υπόλοιπα αρτοσκευάσματα (κουλουράκια, τυρόπιτες, φρυγανιές, τσουρέκια κλπ.) παρουσιάζουν αυτό το διάστημα μια μικρή πτώση στην κατανάλωση, αφού ο κόσμος προτιμάει να προμηθεύεται μόνο τα απαραίτητα.

Όπως τονίζει ο κ. Κόγιας, όλα τα αρτοποιεία του νομού, τηρούν τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια των προϊόντων και των πελατών τους, ενώ σε όλα ανεξαιρέτως τα καταστήματα εφαρμόζονται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό, με είσοδο ανά ένα πελάτη, τήρηση αποστάσεων, χρήση γαντιών και αντισηπτικούgel, διαχωριστικό plexiglass στον πάγκο ανάμεσα σε πωλητή και πελάτες κλπ.