Οι προεκλογικές παρέες πληθαίνουν στα Τρίκαλα

Μια παρέα με έντονο προεκλογικό ενδιαφέρον βρέθηκε χθες το μεσημέρι σε κεντρικό ουζερί των Τρικάλων

Ο ακριβής χρόνος των εκλογών είναι κάτι που αυτή την στιγμή το γνωρίζει μόνο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και για πρόωρη προσφυγής τις κάλπες μέσα στον Μάρτιο, αν υπάρξουν κυβερνητικές αναταράξεις λόγω της αποχώρησης των ΑΝΕΛ από τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Όλα αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, γι’ αυτό φροντίζει να κρατάει ζεστές τις «μηχανές» κάνοντας επαφές και συναντώντας κόσμο.

Ο φακός του trikalaIN τον εντόπισε σήμερα σε γνωστό καφενείο των Τρικάλων να τα λέει μεταξύ τυρού και αχλαδίου με φίλους του ψηφοφόρους, έχοντας μαζί του στο τραπέζι την «σκιά» του Στέφανο Παπαθανασίου και τον νεαρό μουσικό και υποψήφιο στον Δήμο Τρικκαίων με τον Κώστα Κρεμμύδα Λευτέρη Τσικρικά.

Τα πράγματα είναι γενικώς δύσκολα, αλλά  Σιμορέλης ελπίζει σε ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών, στηριζόμενος στο φιλολαϊκό προφίλ του!