Καλά λένε πως πολλές φορές οι πράξεις μας δείχνουν και τον χαρακτήρα μας, γιατί δεν εξηγούνται αλλιώς κάποιες πολύ κακές συνήθειες ορισμένων.
Τρανό παράδειγμα το φωτογραφικό στιγμιότυπο του trikalaIN.gr σήμερα το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κιτριλάκη), όπου αυτός/η που καθόταν στο παγκάκι έφυγε σαν κύριος/α, αφήνοντας ούτε εκεί τον τελειωμένο καφέ, το μπουκαλάκι με το νερό και το τσαλακωμένο πακέτο των τσιγάρων, χωρίς να νοιαστεί για τον επόμενο που θα πάει να καθίσει στο παγκάκι, χωρίς να νοιαστεί να μαζέψει τα σκουπίδια του φεύγοντας, χωρίς να σεβαστεί το περιβάλλον.
Είναι βέβαιο πως ο εν λόγω κύριος ή κυρία, τα ίδια και χειρότερα θα κάνει στο σπίτι του, στην δουλειά του, στην παραλία, παντού…Ειλικρινά κρίμα!