Οι Πολιτικοί Συνταξιούχοι έκοψαν τη πρωτοχρονιάτικη πίτα και πραγματοποίησαν την ετήσια απολογιστική τους συνέλευση

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Πανελλήνιον», οι πολιτικοί συνταξιούχοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα με τις ευλογίες του αιδεσιμότατου πατρός Λάμπρου, προϊσταμένου του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου. τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Θωμάς Θεοδώρου και αντιπροσώπευε ένα ωρολόγι χειρός νέας τεχνολογίας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Νέος στην απολογιστική του έκθεση των πεπραγμένων  του Δ.Σ. ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τούς ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, χαρά ,αγάπη, ειρήνη αισιοδοξία.  Αναφέρθηκε στην πλούσια δράση του Συλλόγου, που εδράζεται στους σκοπούς του και είναι η διατήρηση, προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των πολιτικών συνταξιούχων καθώς και η αλληλεγγύη και συναδέλφωση των μελών του,  ανέπτυξε τη σημασία της συμμετοχικότητας  στο Σύλλογο  και κάλεσε όλους να τον αγκαλιάσουν και να λάβουν ενεργό μέρος.

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός 2019 και  ο προϋπολογισμός 2020 από τον ταμία Κων/νο Σταυρέκα, ο προγραμματικός σχεδιασμός δράσης του Δ.Σ. για το 2020 από τον αντιπρόεδρο Απόστολο Μέρμηγκα και η ενημέρωση, ειδικά για τις εκδρομές που προγραμματίστηκαν,  από τη Γεν. Γραμματέα Αικατερίνη Παπανικολοπούλου.

Αφού ψηφίστηκαν τα πεπραγμένα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της κοινωνικής ασφάλισης του κλάδου των πολιτικών συνταξιούχων και απαντήθηκαν πολλά  από τα ερωτήματά τους ¨Ήταν μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα να πληροφορηθεί και να προβάλλει ότι συνταξιουχικό τον απασχολεί.