Οι λόγοι που οδήγησαν τον Βαγγέλη Κολώνα να συ στρατευθεί στο πλευρό του Κρεμμύδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νοσηλευτής Βαγγέλης Κολώνας, π[ου εργάζεται στο θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων νομού Τρικάλων, ασχολείται με τα κοινά.

Στο παρελθόν είχε διατελέσει Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων επί Δημαρχίας Χρήστου Λάππα και τώρα ξαναπαίρνει την απόφαση να συστρατευθεί στο συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Τρικκαίων Κωνσταντίνου Κρεμμύδα. Ο ίδιος σημειώνει για αυτή του την επιλογή:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Κωνσταντίνο Κρεμμύδα για την τιμή που μου κάνει να είμαι στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης «Μαζί για τα Τρίκαλα». Αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του, γιατί πιστεύω ότι οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες για τον τόπο μας, πρέπει να χτίσουμε το αύριο σήμερα, είναι υποχρέωσή μας. Η απόφαση για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο έγινε με οδηγό το λόγο του πολίτη και τη θέλησή μου να αποτελώ και εγώ ενεργό πολίτη. Σαν πατέρας οραματίζομαι ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά μας και γι’ αυτό οφείλουμε να διεκδικήσουμε το δικαίωμα σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής με περηφάνια και αξιοπρέπεια.

Η επιλογή μου να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου δεν γεννήθηκε από το αίσθημα οργής για το σήμερα, αλλά από το αίσθημα της ευθύνης για το τώρα, το μετά και το αύριο του δήμου μας. Η οικογένεια και η ζωή, μου δίδαξαν ότι επιβάλλεται να κάνεις αυτά που μπορείς και να προσπαθείς για αυτά που δεν μπορείς. Μπορώ και δέχομαι να συμμετάσχω σ αυτόν τον αγώνα γιατί το καθήκον μας επιβάλει την πίστη και τη διάθεση για ένα καλύτερο δήμο για μας και ιδίως για τα παιδιά μας».