Οι Lifewalkers ετοιμάζονται για την πρώτη τους μεγάλη δράση

Για την πρώτη μεγάλη δράση των Lifewalkers και την συμμετοχή τους στον 11Ο Ημιμαραθώνιο             Καλαμπάκας-Τρικάλων «Θανάσης Σταμόπουλος», μίλησαν το πρωί του Σαββάτου, στον FM 100 Ράδιο Ζυγός και στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση», που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Παδιός και Γιάννης Πιτσογιάνης, δύο από τους συντονιστές της ομάδας, η Αργυρώ Κρασέ απόφοιτη της ΣΕΦΑΑ Αθηνών και υποψήφια διδάκτορας κλινικής ε3ργοφυσιολογίας και η Βιβή Γκιάτα νοσηλεύτρια, ερευνήτρια και υπεύθυνη του εργαστηρίου FAMELAB του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι Lifewalkers συμμετέχουν στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας – Τρικάλων, στο δρόμο των 5χλμ. από την κεντρική πλατεία Τρικάλων μέχρι την οδό Καλαμπάκας στο ύψος του ΟΑΕΔ και επιστροφή στο σημείο αφετηρίας,με σκοπό την προαγωγή της άσκησης στα άτομα με χρόνια νοσήματα, με κινητικά προβλήματα κλπ.

Θα συνοδέψουν σ’ αυτό τον αγώνα πάνω από 80 άτομα, τα οποία σαφώς έχουν δικαίωμα στην υγεία και την άσκηση και αυτό το πετυχαίνουν μέσα από την συνδρομή και στήριξη των Lifewalkers.

Για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μπορεί να πάρει πληροφορίες για τη συμμετοχή στο τηλέφωνο  6934734874 ή στο Email: lifewalkerstrikala@gmail.com ή στη σελίδα  στο facebook “LifeWalkers”