Οι «φυλές» των αρνητών-αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα: Από τους Αυτόχθονες Ιθαγενείς, στους θρησκόληπτους και τις συνωμοσίες

Φανατικοί θρησκόληπτοι, αυτόχθονες ιθαγενείς, θεματοφύλακες μυστικών εγγράφων, συνωμοσιολόγοι, μέλη εθνικιστικών οργανώσεων, πολιτικές ομάδες, αρνητές της υποχρεωτικότητας και πολίτες που φοβούνται να εμβολιαστούν, συνθέτουν το ετερόκλητο παζλ του αντιεμβολιαστικού κινήματος και των αρνητών, που βομβαρδίζει καθημερινά με fake news το διαδίκτυο.

Πρόσφατο θλιβερό παράδειγμα είναι η τραγική περίπτωση του δικηγόρου από την Πάτρα, ο οποίος έχασε τη ζωή, όντας ανεμβολίαστος.
Συγκλονιστικά ήταν όσα δηλώνει η σύζυγός του. «Φοβόταν, είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στον λαιμό τους», δηλώνει στο MEGA η κυρία Χριστίνα. Οπως αναφέρθηκε, ο δικηγόρος κόλλησε κορωνοϊό σε μνημόσυνο μαζί με άλλα 25 άτομα, και -όπως λέει- το εμβολιαστικό κίνημα έχει απλώσει τα πλοκάμια του και μέσα στις εκκλησίες.

«Υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι, ειδικά στους χώρους της εκκλησίας. Δυστυχώς, είναι τόσο φανατισμένοι… Μέσα στην εκκλησία το κόλλησε. Είχαν πάει για ένα μνημόσυνο, και από τα 40 άτομα, τα 25 κόλλησαν. Αλλά, δυστυχώς όμως, σε εμένα έτυχε το πιο βαρύ».

Μάλιστα αυτές οι θλιβερές καταστάσεις δεν εντοπίζονται τώρα τελευταία, καθώς ήδη από τον Οκτώβριο του 2020 σε παγκόσμια έρευνα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins αναφορικά με τον κορωνοϊό, οι Έλληνες βρέθηκαν στη δεύτερη θέση των αρνητών και συνωμοσιολόγων.

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 26.000 ανθρώπων και αφορούσε σε μία από τις πλέον διαδεδομένες θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό. Τη θνητότητά του. Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει σκοτώσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε ολόκληρη τη γη, ωστόσο οι κάτοικοι της Νιγηρίας σε ποσοστό 59% και οι κάτοικοι της Ελλάδας σε ποσοστό 46% πιστεύουν ότι τα στοιχεία αυτά δεν είναι αληθή.

Ήδη στο στόχαστρο των δικαστικών ρχών βρίσκονται τουλάχιστον 7 υποθέσεις που αφορούν στη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Κύριο όπλο αυτής της επικίνδυνης διασποράς είναι το διαδίκτυο. Οι αντιεμβολιαστές παρουσιάζουν χαλκευμένα στοιχεία από έρευνες και δημοσιεύσεις, φοβίζουν τους πολίτες και τους προτρέπουν μεταξύ άλλων να μην εμβολιάζονται, να μην διασωληνώνονται, να μη χρησιμοποιούν μάσκες και τεστ κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι θεωρίες τους, τουλάχιστον εξωφρενικές αλλά και επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.

Οι φανατικοί θρησκόληπτοι
Παρά τις τοποθετήσεις της επίσημης Εκκλησίας ομάδες ακραίων θρησκόληπτων ερμηνεύουν κατα το δοκούν προφητείες, κείμενα αγίων και αποσπάσματα από τις γραφές και υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι μέσω του εμβολίου θα έρθει ο αντίχριστος στη γη! Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέβηκε σε προσωπικό ιστολόγιο ενός φανατικού αντιεμβολιαστή που προέτρεπε γυναίκα, η οποία τελικά κατέληξε να μην διασωληνωθεί. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο επόπτης Υγείας σε ενα μακροσκελές κείμενο περιγράφει απίστευτες θεωρίες με τις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι ο Αντίχριστος θα κάνει τους ανθρώπους ερμαφρόδιτους μέσω του εμβολίου.

«Χάραγμα χξς-επιθεμα 666 Τελική Φάση»
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το «Χάραγμα χξς-επιθεμα 666 Τελική Φάση». Μια απλή περιήγηση στο διαδίκτυο και θα εμφανίσει διάφορα κείμενα αναφορικά με το επίμαχο επίθεμα, όπως το παρακάτω που ακολουθεί.
Παράσημο σε μορφή τσιρότο-επίθεμα με χιλιάδες μικροσκοπικες βελόνες-ακιδες, διαθέσιμο από το 2022, σε ανθρώπους.
Ακριβώς. Αυτή είναι και η τυπική μορφή του χαραγματος στην κυριολεξία.
«Το επίθεμα έχει πλάτος ενός εκατοστού και διαθέτει 5.000 μικροσκοπικές πλαστικές ακίδες μήκους 0,25 χιλιοστών η κάθε μία, οι οποίες είναι επικαλυμμένες με αποξηραμένο εμβόλιο, που είναι πιο σταθερό από τη συνήθως υγρή μορφή του. Το επίθεμα πιέζεται ανώδυνα στο δέρμα και έτσι το εμβόλιο εισχωρεί στο σώμα».
Πως θα επιβληθεί; με γενικό μπλακ άουτ, όπου θα τεθούν εκτός λειτουργίας τράπεζες, ίντερνετ, ηλεκτρισμός, καύσιμα, τροφοδοσία αγαθών, βλέπε παγκόσμια τα πλοία στην ραδα, που δεν μπορούν να φορτοεκφορτωσουν αγαθά, είτε λόγω των μέτρων, είτε για άλλους λόγους, χάος και ακινητοποίηση των πάντων.

Μετά θα σας πουν, πως δεν είναι υποχρεωτικό τίποτα, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αγοράσει κανείς ούτε καρφίτσα, αφου πλέον δεν υπάρχουν χρήματα, και τα υπάρχοντα δεν περνάνε, παρά μονάχα το νόμισμα Q, το οποίο μπορεί να κατατεθεί μονον σε πορτοφόλι QR code.

Για τους συνταξιούχους, και όσους δεν έχουν χάσει τις δουλειές τους, δεν υπάρχει κανείς, να κάνει κατάθεση μισθοδοσίας, ούτε τράπεζα, για να την καταθέσει, εκτός από τους δορυφόρους starling 5G που θα διαχειρίζονται τεράστιο όγκο δεδομένων και μπορούν να στέλνουν ασύρματα, τα ψηφιακά νομίσματα Q, σε όσους θα διαθέτουν το ψηφιακό πορτοφόλι QR code, το οποίο τάχα, προστατεύει και από πάσα νόσο, και πάσα μαλακία, αρκεί, να τηρούνται οι αποστάσεις για να μην μπερδεύουν οι δορυφόροι, τα πορτοφόλια Q των άλλων.

Και αυτό, θα είναι για όλους, ανεξαρτήτως δόσεων, που έκανε ή δεν έκανε. Τελικό και αμετάκλητο.
Κανείς δεν θα μπορεί να βοηθήσει τον διπλανό του, ούτε να του δώσει από τα δικά του, αφού το κάθε άτομο θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του.
Ή συμμορφώνεσαι, ή λες το ποίημα.
Γι αυτό μιλάει με τόσο σκληρά λόγια και προειδοποιεί ο Θεός στα Ιερά Κείμενα. Γιατί πείραξαν την Δημιουργία και άγγιξαν το κατ εικόνα και ομοίωση, τροποποιώντας το ανθρώπινο DNA.

Έτσι ακυρώνεται η Σταυρική Θυσία, και το Σώμα και Αίμα, της Θείας Μετάληψης, εις αφεσιν αμαρτιών και εις ζωήν αιώνιον, που απευθύνεται σε ανθρωπους, και όχι σε γενετικά τροποποιημένα όντα.
Θα το ξεκινήσουν, όμως δεν θα το ολοκληρώσουν. Δόξα τω Θεω, είμαστε κοντά. Και κάτι άλλο. Το έλκος κακόν και πονηρό, έχει να κάνει με επίδραση του mRNA, στους γαμέτες, και πιθανή πρόκληση ερμαφροδιτισμού σε ενήλικες.
Θέλει ο πονηρός, να επαναφέρει τον άνθρωπο στην ερμαφρόδιτη κατάσταση που είχε, πριν ο Θεός τους χωρίσει και βγάλει την γυναίκα από τον Αδάμ.

Όταν λέω ότι δεν θα το ολοκληρώσουν, εννοώ, ότι δεν θα καταφέρουν να χαράξουν όλους. Έστω και ένας να μείνει, η ανθρωπότητα σώζεται.
Και δεν είναι ένας. Είναι πολλοί, αμέτρητοι, μυριάδες.

Πηγή:/www.iefimerida.gr