Οι ευχαριστίες και οι ευχές του Παπαστεργίου σε απερχόμενους και αναλαμβάνοντες

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου θέλησε να ευχαριστήσει τους δύο απερχόμενους Αντιδημάρχους Σωτήρη Σακκά και Ελένη Αυγέρου-Κογιάννη, για τις επιτυχημένες υπηρεσίες που προσέφεραν στην διάρκεια της θητείας τους, αλλά και να ευχηθεί καλή επιτυχία στους δύο νέους Αντιδημάρχους Τάκη Παζαϊτη και Φόρη Ρόμπο, που τοποθετούνται στα τεχνικά έργα και στα οικονομικά αντίστοιχα.

Δείτε τι έγραψε ο Δήμαρχος:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να έχεις γύρω σου μία ομάδα, η οποία σε καταλαβαίνει και σε στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σωτήρη Σακκά και την Ελένη Αυγέρου-Κογιάννη για τη δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα ως αντιδήμαρχοι Καθαριότητα και Οικονομικών αντίστοιχα.
Για τον μεν Σωτήρη οφείλω να πω ότι είναι πραγματικά από τις περιπτώσεις που σε κάνουν να αισιοδοξείς για αυτό που έρχεται στην αυτοδιοίκηση. Νέο παιδί με απίστευτη όρεξη, μας κέρδισε όλους, από όποια θέση κι αν κλήθηκε να προσφέρει. Δεν φοβήθηκε, βγήκε μπροστά, πήρε δύσκολες αποφάσεις και πέτυχε σε έναν απαιτητικό τομέα.
Η δε Ελένη μου, με τις γνώσεις αλλά και τον τρόπο της, κατάφερε τη χρηματοδότηση για εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων ποσού 724.074€ αλλά και την εξόφληση περίπου 1.500.000 εκατ. € ως οφειλές σε πολίτες από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις καθώς και πολλά άλλα.
Κακά τα ψέματα, δεν είναι εύκολη υπόθεση να κρατάς μία τόσο μεγάλη ομάδα δεμένη και ενωμένη.
Όταν όμως τα προβλήματα τρέχουν και η κοινωνία προσδοκά από σένα πολλά, η ομαδική δουλειά είναι μονόδρομος.
Και τον δρόμο αυτό αποφασίσαμε να τον περπατήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, έως το τέλος.
Καλή αρχή στους… νέους Δημήτρη Παζαϊτη και Φόρη Ρόμπο»!