Οι επόμενες κινήσεις του Μικέλη Χατζηγάκη

Ομολογουμένως ο πολιτικός χρόνος ήταν πυκνός τους τελευταίους μήνες για τον νεαρό πολιτικό Μικέλη Χατζηγάκη: από τις συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, μέχρι τις επισκέψεις του στον ορεινό όγκο των Τρικάλων και τις παρεμβάσεις του για ένα πλήθος ζητημάτων, όπως τα πληττόμενα τουριστικά καταλύματα και τα προβλήματα των δασαρχείων της περιοχής μας, κτλ.

Στις συζητήσεις που κάνει ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αρκείται να επισημαίνει πως «ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής, και το αποτέλεσμα ο μοναδικός, ουσιαστικός εγγυητής. Άλλωστε, η πολιτική είναι αγώνας δρόμου αντοχής όχι ταχύτητας». Γιατί γνωρίζει πως η ουσία και το έργο έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην πολιτική, και ότι ανεξαρτήτως του χρόνου και της έκβασης των εκλογών, «οι σχέσεις χτίζονται με ειλικρίνεια και τα όποια αποτελέσματα κατακτώνται με πολύ και συνεπή δουλειά».

Όσο δε για τις επόμενες κινήσεις του, ο νεαρός οικονομολόγος δεν παραλείπει να αναφέρει ότι είναι αισιόδοξος και γι’αυτό συνεχίζει δυναμικά. Συνεχίζει να καταγράφει τα προβλήματα των συμπολιτών του και να επιδιώκει λύσεις ακόμη και γι’αυτά που μοιάζουν ασήμαντα και καθημερινά. Όπως λέει «ο χειμώνας που έρχεται πρέπει να μας βρει έτοιμους, σκυμμένους πάνω από κάθε πρόβλημα, δίπλα στην κοινωνία που αγωνιά. Αυτή είναι η πυξίδα μου, και με αυτήν πορεύομαι».