Οι εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο Τρίκαλα 2020-2021 και οι χορηγοί τους

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, κάνει γνωστές τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Χορηγοί είναι στο μπροστινό μέρος της φανέλας η εταιρία METALLICO και στο πίσω μέρος της φανέλας η επιχείρηση Μέλισσα. Ενώ χορηγός στα σορτσάκια είναι η εταιρία Σκυρόδεμα Τρικάλων.
Όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να προμηθευτούν τις νέες φανέλες του μπασκετικού ΑΟΤ, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στο e-mail, aotrikalabc@gmail.com

METALLICO

Η εταιρία Γκολίτος δραστηριοποιείται από το 1987 στον κλάδο της εμπορίας και επεξεργασίας προϊόντων σιδήρου και χάλυβα.
Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 40 στρεμμάτων στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, οι οποίες αποτελούνται από αποθηκευτικούς χώρους συνολικής έκτασης 5.800 τ.μ., γεφυροπλάστιγγα 80 τόνων και 7 γερανογέφυρες.
Το αποτέλεσμα είναι ένα άρτια εξοπλισμένο εμπορικό κέντρο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να εξυπηρετήσει άμεσα τους πελάτες του.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ

Τα ζαχαροπλαστεία Μέλισσα δημιουργήθηκαν με αγάπη, σεβασμό στην ελληνική παράδοση και μεράκι ώστε να κάνουν πιο γλυκιά την καθημερινότητα σας και να συνοδεύουν με την γλύκα τους τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!
Μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσεων , ολόφρεσκα γλυκά, παγωτά, σοκολάτες και σιροπιαστά φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και στις καλύτερες τιμές, είναι στην διάθεση των πιο απαιτητικών πελατών.
Εργαστήριο: Σωτήρα Τρικάλων
1ο κατάστημα: Λεπτοκαρυά Τρικάλων
2ο κατάστημα: Ασκληπιού & Αρ.Παππά 2- Τρίκαλα
3ο κατάστημα: Καρδίτσης & Ισχομάχου γωνία- Τρίκαλα
4ο κατάστημα: Λεωφ. Δημοκρατίας & Θετταλών(Καρδίτσα)
5ο κατάστημα: Ηρώων Πολυτεχνείου 215 & Αγιάς έναντι ΑΤΑ(Λάρισα)

ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η εταιρεία “ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΠΕ” η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται από το 1973 στην παραγωγή και εμπορία έτοιμου σκυροδέματος – μπετόν. Η καθιέρωσή της στην αγορά ως του πλέον αξιόπιστου προμηθευτή έτοιμου σκυροδέματος είναι αποτέλεσμα της ποιοτικής υπεροχής των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.
Έχοντας την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και ως κύριο μέλημά μας την παραγωγή σκυροδέματος υψηλής ποιότητας, η εταιρεία, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες. Η βιομηχανία στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 21.000 μ2 σε μικρή απόσταση από το κέντρο των Τρικάλων και σε άμεση επαφή με το περιφερειακό οδικό δίκτυο της περιοχής.