Οι εκλογές και η…επιθυμία της Δριτσέλη

Δίνουν και παίρνουν τα «στοιχήματα» στα πολιτικά στέκια, όπως τέλος πάντων αυτά υπάρχουν λόγω της πανδημίας, για το χρόνο των επόμενων εκλογών. Είναι γεγονός πως είναι πέρα για πέρα ανοιχτό το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών μέσα στη χρονιά, γι΄αυτό και όλοι λίγο πολύ οι πολιτικοί παράγοντες αρχίζουν να σηκώνουν τα μανίκια.

Ακόμα και μέσα στις αρχές του καλοκαιριού τοποθετούν κάποιοι καλά γνωρίζοντες τα πολιτικά πράγματα, την διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών, αμέσως μόλις θα έχει εμβολιαστεί σημαντικό τμήμα του πληθυσμού και θα έχει καταλαγιάσει κάπως η επιδημία.

Βέβαια στην αντιπολίτευση περιμένουν ως «μάννα εξ ουρανού» τον Μητσοτάκη να εξαγγέλλει πρόωρες εκλογές, ωστόσο υπάρχουν και κάποια στελέχη που επιθυμούν οι κάλπες να στηθούν λίγο αργότερα. Ένα απ’ αυτά είναι και η πρώην Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη. Ο λόγος είναι απλός και έγκειται στο ότι η δια δύο συνεχείς θητείες Βουλευτίνα, έγινε μανούλα για δεύτερη φορά πρόσφατα και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος, που αν γίνουν άμεσα οι εκλογές δεν θα έχει την απαιτούμενη άνεση να κινηθεί όπως πρέπει.

Όσο πιο πίσω οι εκλογές τόσο πιο καλά για την Παναγιώτα Δριτσέλη, η οποία παρεμπιπτόντως πέρα από τα καθήκοντα της μανούλας, βρίσκεται θέλοντας και μη σε εκλογική ετοιμότητα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει όλα τα στελέχη του σε εκλογική ετοιμότητα. Και βέβαια στις εκλογές η Παναγιώτα Δριτσέλη, λόγω και του νέου εκλογικού νόμου που θα ισχύσει, θα θελήσει να πάρει «το αίμα της πίσω» και να καταφέρει να εκλεγεί και πάλι Βουλευτής!

Θα κυλήσει το επόμενο διάστημα και σίγουρα θα ξέρουμε περισσότερα!