Οι εγκάρδιες ευχές των φίλων το καλύτερο δώρο για την ονομαστική γιορτή του Σάκη Παπαδόπουλου

Μια όμορφη και χαλαρή βραδιά σε εορταστική ατμόσφαιρα, ήταν η βραδιά του Σαββάτου για τον Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο και την σύζυγό του Ρορώ Παϊζάνου. Το ζεύγος Παπαδόπουλου δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές φίλων, συνεργατών, γνωστών και ψηφοφόρων του για την ονομαστική του γιορτή,στο καφέ «Deux Amiss» ιδιοκτησίας του Θανάση Ευαγγελόπουλουστην πλατεία Δεσποτικού.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr που βρέθηκε εκεί, η βραδιά κύλησε μεταξύ ποτού, χαλαρής κουβέντας και ωραίας ατμοσφαιρικής μουσικής, ενώ δεκάδες ήταν οι Τρικαλινοί που πέρασαν σπεύδοντας να του ευχηθούν τα χρόνια πολλά, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι της τοπικής πολιτικής σκηνής, όπως ο πρώην Βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος κ.α.

Στην παρέα του Σάκη Παπαδόπουλου βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, επίσης εορτάζων Θανάσης Ευαγγελόπουλος, ενώ ακόμη ο φακός κατέγραψε τις παρουσίες του πρώην Προέδρου του Θ.Χ.Π.Τ Παναγιώτη Ραχιώτη, του σχολικού συμβούλου της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Απόστολου Σπαθή, του γνωστού στιχουργού Νίκου Βρεττού, του υπευθύνου της πληροφορικής και νέων τεχνολογιών της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λεωνίδα Μποντίλα κ.α.

Μια όμορφη τιμητική βραδιά για τον εορτάζοντα Τρικαλινό Βουλευτή, όπου δεν έλειψαν και οι πολιτικές αναφορές μεταξύ των συνδαιτημόνων, κυρίως για τις πρόσφατες δηλώσεις στήριξης του Σάκη Παπαδόπουλου στο πρόσωπο της προταθείσης από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το αξίωμα της ΠτΔ Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.