«Οι διάφοροι αξύριστοι αγωνιστές…»: Το δηλητηριώδες σχόλιο Πάγκαλου για τον Σύριζα

Με τρια διαδοχικά tweet ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος καταδικάζει τα fake news της κυβέρνησης ενώ παράλληλα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τις μεθόδους Τραμπ, δημιουργώντας χωριστό τμήμα στο Μαξίμου όπου εφευρίσκουν ειδήσεις.

«Fake News είναι μια εφεύρεση του Τραμπ. Ο ΣΥΡΙΖΑ την βρήκε ενδιαφέρουσα για τα καθ’ ημάς. Δημιούργησε χωριστό τμήμα στο Μαξίμου στο υπόγειο όπου διάφοροι αξύριστοι αγωνιστές εφεύρισκαν ειδήσεις», ανέφερε αρχικά ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε:

«Η διαφορά είναι ότι ο Τραμπ όταν τα έβαζε με τους New York Times & τη Wall Street Journal διαβαζόταν στο Twitter από εκατομμύρια. Την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ την οποία συντηρούμε όλοι μας με τον οβολό μας δεν τη βλέπει κανείς. Έχασαν οι Συριζαίοι το παιχνίδι κατά των Fake News».
Τέλος, αναφέρθηκε στις επιθέσεις εναντίον του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όταν οι τραμπούκοι της Κερατέας με επικεφαλής μετέπειτα αξιωματούχους μου έριχναν γιαούρτια και χαλασμένα ποδήλατα στο κεφάλι για να με εμποδίσουν να μιλήσω, η ηγεσία του Δημοκρατικού χώρου σιωπούσε. Ήταν συνένοχη. Τώρα που κατάλαβαν είναι αργά…».

parapolitika.gr