Οι… Brunch Κυριακές επιστρέφουν στο BarRouge

Για 3η συνεχόμενη χρονιά οι χειμερινές Brunch Κυριακές επιστρέφουν στο BarRouge. Το cafe-bar που καθιέρωσε την έννοια του brunch στην πόλη, το επαναφέρει και αυτή τη σεζόν με μια απόλυτα διαφορετική μορφή εμπνευσμένη από το διακεκριμένο Τρικαλινό chef Σπύρο Τσιουμάνη.

Το brunch είναι μια απολαυστική συνήθεια. Όμως, από τη συνήθεια μέχρι την έννοια της συνολικής εμπειρίας υπάρχει μια διαφορά που φέρει την υπογραφή  στο φετινό εγχείρημα. Οι Κυριακές αποκτούν γεύσεις γνώριμες αλλά και ασυνήθιστες, ατμόσφαιρα φιλική και φιλόξενη και jazz ήχους που συνοδεύουν την εμπειρία brunch. Ο chef Σπύρος Τσιουμάνης και η ταλαντούχα ομάδα του προτείνουν μια σειρά από γλυκά και αλμυρά εδέσματα που θα απολαύσουν όλοι από τις 11:00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Αξέχαστες και πάντοτε διαφορετικές επιλογές μπροστά στα μάτια σου, για να συνοδεύσεις τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής σου. Οι διακριτικές jazz μελωδίες που διαχέονται στο χώρο σε κάνουν να απολαμβάνεις την ατμόσφαιρα και να παρασύρεσαι σε πολύωρες συζητήσεις και αστεία με την παρέα σου. Τα Brunch Sundays στο Barrouge μετατρέπουν την εμπειρία brunch σε μια απόλαυση που αφορά όλες τις αισθήσεις και σε καλούν να τη ζήσεις στον πιο κεντρικό και πολυσύχναστο πεζόδρομο της πόλης.