Οι «άγγελοι» του…Μπάρδα

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη μακρά του πολιτική διαδρομή για πολλά πράγματα, που έχουν να κάνουν με την προσφορά του και την μεγάλη εμπειρία του στα κοινά.

Λαϊκός, προσιτός, ανθρώπινος, πάντα κοντά στον απλό άνθρωπο της Τρικαλινής υπαίθρου. Και σίγουρα αυτά δεν είναι τα μοναδικά του προσόντα. Γιατί ο Μπάρδας έχει «πέρασμα» σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Και φυσικά ο Ντίνος Μπάρδας έχει ιδιαίτερο «πέρασμα» στο γυναικείο φύλο, όπως αποτυπώνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, όπου εικονίζεται περιστοιχισμένος από τους «άγγελους» του, (για να παραφράσουμε τον τίτλο της παλιάς τηλεοπτικής σειράς «Οι άγγελοι του Τσάρλι»), την Μαρία Παυλίδου, μέλος της ΔΑΚΕ εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων, την Παναγιώτα Μανταλιά εκπαιδευτικό και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο και την Ειρήνη Καρρά προϊσταμένη στη Δ/νση Υγείας της ΠΕ Τρικάλων και επίσης υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο στις προηγούμενες εκλογές.

Τέτοια κάνεις Ντίνο και…τρελαίνεις κόσμο!