Οι αγροτικές κινητοποιήσεις μπορεί να σταμάτησαν, τα προβλήματα παραμένουν-Δείτε τι δηλώνει στο trikalaIN.gr o Π. Σπυρόπουλος (Βίντεο)

Ως τραγική περιγράφει την κατάσταση που βιώνουν αυτή την στιγμή οι αγρότες των Τρικάλων και όλης της χώρας, ο αγροτοσυνδικαλιστής και μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Θεσσαλών αγροτών Παύλος Σπυρόπουλος, μιλώντας αποκλειστικά στο φακό του trikalaIN.gr, εξηγώντας πως παρόλες τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για την καταβολή των αποζημιώσεων από την κακοκαιρία Daniel που δικαιούνται οι αγρότες, δεν έγινε μετά από 7 μήνες καμία ουσιαστικά αποκατάσταση, όπως επίσης και για την καταβολή των συνδεδεμένων επιδοτήσεων σε βαμβάκι, καλαμπόκι κλπ., δυστυχώς ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα ούτε μετά τις μεγάλες αγροτικές κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Ο κ. Σπυρόπουλος κάνει λόγο για εμπαιγμό από πλευράς της κυβέρνησης, τονίζοντας πως το μεγάλο πρόβλημα των αγροτών είναι πρόβλημα όλης της ελληνικής κοινωνίας, καθώς όλοι και όλα αποτελούν αλυσίδα για να λειτουργήσει εύρυθμα και αποτελεσματικά το κοινωνικό σύνολο.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του κ. Παύλου Σπυρόπουλου: