@ Μη χάσετε τις κάρτες του Σύριζα για τη γιορτή των ερωτευμένων.
@...η παρακάτω κάρτα προπωλείται στα ΕΛΤΑ .ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Περιορισμένα αντίτυπα. Διατίθεται και στις 50 αποχρώσεις του γκρι.
@... συλλεκτική κάρτα …από την απλοϊκή ΖΩΗ, και τον έρωτα στο χωριό.
@… κάρτες και από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Για τις ανάγκες, ποζάρει χαριτωμένα η κ. ΔΡΙΤΣΕΛΗ -ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΒΕΛΕΝΤΖΑ (ΕΔΩ) που πάσαρε πρόσφατα στη βουλή .
@..το ακτύπητο δίδυμο (Παπαδόπουλος-ΣΙαμορέλης) που δέθηκε όταν έψαχνε τη πόρτα της βουλής για να μπει, ποζάρει για την ημέρα απελευθέρωσης των ερωτευμένων ψύχων
@... και η έκπληξη!!! Ο κ.Χρόνης Αγορίτσας (ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛ) αποκαλύπτει τα προσόντα της συγκυβέρνησης.
@…ο όφις ο οφιοφάγος αποκαλύπτει ότι ο κ. Κ. Πατέρας-συντασσόμενος με την άρνηση της Εκκλησιάς μας να αποδεχτεί την γιορτή-δεν συμμετείχε στην καμπάνια.
@ ο όφις ο οφιοφάγος
ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε …με σύνεση!!!!
.