«Οδηγίες» Παπαστεργίου με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής

Τις δικές του εξηγήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, έδωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, μέσα από την εξαγωγή τεσσάρων (4) χρήσιμων συμπερασμάτων που ο ίδιος ( και πολλοί άλλοι επίσης) εξέλαβε από το μήνυμα της κάλπης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παπαστεργίου στο διαδίκτυο έχει ως εξής:

«4 συμπεράσματα από το (αναμφισβήτητα εντυπωσιακό) εκλογικό αποτέλεσμα

  1. Οι πολίτες δεν θέλουν τοξικότητα. Την βαρέθηκαν, κουράστηκαν. “Μη προσπαθείς να με πείσεις πως ο άλλος είναι τρισχειρότερος από εσένα. Ξέρω ποιος είναι ο άλλος. Πείσε με πως εσύ είσαι καλύτερος. Πες μου εσύ τί θα κάνεις για το σήμερα και κυρίως για το αύριο.”
  2. Οι αυταπάτες τελείωσαν. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Δεν είναι όλοι τόσο χαζοί και εμείς τόσο έξυπνοι, που τα βλέπουμε όλα προφανή. Θέλει δουλειά, ομάδα και υπομονή.
  3. Η κοινωνία μιλάει. Κάτσε να την ακούσεις. Γιατί αν εσύ είσαι αλλού και αλλού είναι η κοινωνία, τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι. Σε ακούει (μεν) να κραυγάζεις, αλλά απλώς σε προσπερνά, δεν σε υπολογίζει πλέον.
  4. Πάρε συγκεκριμένη θέση και πέρνα ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Τί θέλεις και τί δεν θέλεις, ποιο είναι το όραμά σου. Και κοίτα αυτό να συνάδει με τις μέχρι σήμερα πράξεις σου. Αλλιώς δεν θα σε πιστέψει κανείς.

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας, για αυτές και οποίες επόμενες εκλογές».