Όχι στα “περάσματα” και τα… καλοπιάσματα!!

mbakasi

Οι υποψήφιοι και, εν γένει, οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεν πάνε σε μια εκδήλωση για να καθίσουν λίγο -έτσι για τα… μάτια του εκλογικού Σώματος-, να κάνουν ένα «πέρασμα» δηλαδή όπως πολλοί, κι ύστερα να την «κάνουν» διακριτικά προκειμένου να σπεύσουν σε άλλες μαζώξεις…

Όπου θα παρευρεθούν, κανονίζουν κατά τέτοιον τρόπο το πρόγραμμά τους ώστε να παραμείνουν μέχρι το τέλος.

Θα πουν την άποψή τους, θ’ ακούσουν τους πολίτες, θα καταγράψουν αιτήματα & προβλήματα…

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ον, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Βάσω Μπακάση, η οποία παρακολούθησε με πολλή προσοχή και μεγάλο ενδιαφέρον την -διαρκώς επίκαιρη- ενημερωτική εκδήλωση για την ανακοπή, χθες (6/4), στο Μεγαλοχώρι.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ον, ο δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων -ο οποίος ουδέποτε φοβήθηκε να πει την γνώμη του όσο και να του… κόστισε- Κώστας Τάσιος. Έδωσε το παρόν -φροντίζοντας να… υπενθυμίσει στους δημοσιογράφους την παρουσία του όπως κι εκείνη του Τάκη Παζαΐτη- στην Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Συνοικίας Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων.

Δεν γίνεται από την μια να ζητάς συσπείρωση των εκλογέων γύρω από τον συνδυασμό σου και από την άλλη να εμφανίζεις …τάσεις αποσυσπείρωσης θέλοντας να είσαι εντάξει με το… ημερολόγιό σου!
Κι αυτό η «Λ.Σ.» το ξέρει καλά και το τηρεί πιστά…

tasios

.