Ο Ζήσης Μπετσιμέας ενισχύει οικονομικά Συλλόγους και μάχεται για την πραγμάτωση του σπιτιού των ΑμΕΑ

Ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο προεκλογικό αγώνα, αποφάσισε να κάνει αυτή την φορά ο εκπαιδευτικός-δικηγόρος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Σακκά «Επανεκκίνηση V. 3» Ζήσης Μπετσιμέας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, δηλώνει πως δεν θα τυπώσει κάρτες και προεκλογικό φυλλάδιο, αλλά τα χρήματα αυτά θα τα διαθέσει ισόποσα στα σωματεία ΑμΕΑ της πόλης, όπως και στον Σύλλογο Πολυτέκνων, όπου είναι μέλος ο ίδιος

Ο Ζήση Μπετσιμέας δηλώνει επίσης υποστηρικτής της πραγμάτωσης και υλοποίησης της δωρεάς του Μπάμπη Δεληλίγκα, ο οποίος δώρισε ακίνητο 11 στρεμμάτων μετά κτηρίου, για να γίνει το σπίτι των ΑΜΕΑ, επί της οδού Πατουλιάς. Μάλιστα θα αιτηθεί στον κ Δήμαρχο Νίκο Σακκά, το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού από τη μεριά του Δήμου, στον οποίο ο καθένας, θα μπορεί να καταθέτει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για το σκοπό αυτό, δηλαδή τη πραγμάτωση του σπιτιού των ΑΜΕΑ.