Ο υπερβάλλων ζήλος έχει και τα…όρια του

Για την… «έξυπνη» δημοτική αστυνομία του Δήμου Τρικκαίων αφήνει αιχμές συμπολίτης, ο οποίος τραβούσε…τα μαλλιά του από τα χαρτιά που του ζητούσαν και την όλη γραφειοκρατία, όταν πήγε στα γραφεία της για να τακτοποιήσει προσωπική του υπόθεση. Όπως κατήγγειλε στο trikalaIN.gr ο εν λόγω συμπολίτης, η κατοικία του οποίου και το γκαράζ του αυτοκινήτου του είναι σε πεζόδρομο της πόλης, εδώ και πολλά χρόνια έπαιρνε κάρτα ελευθέρας εισόδου-εξόδου για το αυτοκίνητο του, αν και δεν χρειαζότανε, από την δημοτική αστυνομία.

Πρόσφατα απευθύνθηκε και πάλι στην δημοτική αστυνομίας για την ανανέωση της άδειας, με την υπεύθυνη να του ζητάει συμβόλαια αγοράς του γκαράζ, άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ, ρωτώντας ακόμη πόσα αυτοκίνητα παίρνει το γκαράζ.

Ο άνθρωπος αισθάνθηκε αμήχανος από την γραφειοκρατία, για ένα αυτονόητο αίτημα, αρπάζοντας στην κυριολεξία την παλιά άδεια και διερωτήθηκε διαμαρτυρόμενος πως είναι δυνατόν μια…έξυπνη πόλη να έχει μια τόσο απαράδεκτη και γραφειοκρατική δημοτική αστυνομία!