Ο Βουκεφάλας κάλπασε στην ΜΠΟΥΧΟΥΝΣΤΑ

12079552 1649

Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων »Βουκεφάλας» την απερχόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποίησε ιππική πορεία ελεύθερης ιππασίας με αφετηρία το Μεγαλοχώρι Τρικάλων !!!

Συγκεκριμένα κατά τις 11πμ με τον καιρό πολύ σύμμαχο 14 καβαλάρηδες και μία αμαζόνα ( αναχώρησαν από τον στάβλο του Αλέξη Γεροκώστα!!! Με »ιχνηλάτη» τον Παναγιώτη Νταή (μέλος Δ.Σ του Ι.Σ) η ίλη κατευθύνθηκε , από αγροτικούς κυρίως δρόμους , στην Ζηλευτή και στη συνέχεια στην Χρυσαυγή με μια μικρή στάση στο πεδίο βολής για δροσερό νερό σε όλους !!!!

Στο πέρας της διαδρομής ένα τσίπουρο , για τους ενήλικες , κάτω από τα δροσερά πλατάνια της πλατείας του Μεγαλοχωρίου , ήταν ότι έπρεπε!!!

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που παραβρέθηκαν στην εκκίνηση για να μας βοηθήσουν , φωτογραφίσουν και να μας ακολουθήσουν σε όλη την διάρκεια της πορείας και μπράβο στους νέους ιππείς για την άψογη συμπεριφορά τους!!!

Κάθε Πέμπτη τα γραφεία του Ι.Σ. στην »πράσινη γωνιά» είναι ανοιχτά για όλους από 9μμ έως 11μμ….τηλ 6944 127 157…Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό στη σελίδα του facebook Ιππικος Τρικαλων Βουκεφαλας!!!!

12074914 1649

 

.