Ο Τσίπρας «σπάει» το εμπάργκο και δικαιώνεται… ο Σάκης Παπαδόπουλος

Το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, που ο ίδιος είχε βάλει εδώ και  μήνες για όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα «σπάσει» ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο ίδιος μάλιστα ανακοίνωσε πως θα εμφανιστεί στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου το βράδυ της Τρίτης.

«Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», έγραψε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Να θυμίσουμε τι δήλωσαν οι Αλέξης Τσίπρας και Σάκης Παπαδόπουλος 

  • Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε την κομματική απειθαρχία των βουλευτών, Σάκη Παπαδόπουλου και Δημήτρη Σεβαστάκη, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο ΣΚΑΙ, μετά τις ευρωεκλογές, προειδοποιώντας ότι αν αγνοήσουν την απόφαση αυτή θέτουν τον εαυτό τους εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Ο Σάκης Παπαδόπουλος στις 18/12/2018 σχολίασε στη Λέσχη 97,6. Έχω θέσει εδώ και καιρό το ζήτημα με το οποίο αντιμετωπίζουμε τα μέσα ενημέρωσης και την ελευθερία της κριτικής τους. Θα πρέπει και η ΝΔ να άρει το εμπάργκο στην ΕΡΤ και εμείς να επανεξετάσουμε το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ.  Προσωπικά είπα ότι απέναντι και σε ένα άλλο μέσο ενημέρωσης στα Τρίκαλα πρέπει να το λύσουμε το εμπάργκο. Θεωρώ ότι είναι άλλο πράγμα όταν ένας δημοσιογράφος σε προκαλεί με τις παρεμβάσεις του να αποχωρήσεις από την εκπομπή του και να επανέλθεις αν επανεξετάσει τη στάση του, και άλλο πράγμα το διαρκές εμπάργκο.

Σάκης Παπαδόπουλος… μήνες μπροστά!!!