Ο Τσίπρας δίνει το σύνθημα και ο Σιμορέλης αρχίζει το τρέξιμο

Σε εκλογική ετοιμότητα έχει θέσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, καθώς υπάρχει η εκτίμηση πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αιφνιδιάσει με πρόωρες κάλπες εντός του επόμενου φθινοπώρου, βλέποντας την ελληνική οικονομία να καταρρέει και την ανεργία να εκτινάσσεται στα ύψη.

Αυτό το κάλεσμα του Τσίπρα έχει φτάσει προ πολλού και στα Τρίκαλα, με τα τοπικά στελέχη να σηκώνουν τα μανίκια και να ετοιμάζονται για εκλογές.

Ένα απ΄αυτά τα στελέχη, ο πρώην Βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης, σίγουρος 100% για την συμμετοχή του στο τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, έχει πάρει κυριολεκτικά «φωτιά», αφού οι επαφές που διατηρεί με πολίτες και φορείς είναι καθημερινή.

Αεικίνητος και δραστήριος, θεωρεί πως αυτή η είναι η μεγάλη του ευκαιρία να κόψει πρώτος το νήμα στο κόμμα του, δεδομένης και την μη εκ νέου καθόδου στις εκλογές του νυν Βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου. Και κοινοβουλευτική εμπειρία διαθέτει και άριστη γνώση των προβλημάτων του νομού αλλά και της χώρας, οπότε- αν φυσικά το θελήσουν και οι Τρικαλινοί πολίτες-διεκδικεί με αξιώσεις την εκ νέου είσοδο του στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο ίδιος βάζει από τώρα πολύ ψηλά τον πήχη! Για να δούμε…