Ο Τρικαλινός Κώστας Μπαμπατσιάς που ταΐζει souvlaki τους Ολλανδούς μιλά για τη δημιουργική διαδρομή του στον χώρο

Μια ιστορία αγάπης βγαλμένη από τα… παραμύθια. Η αναχώρηση από τη γενέτειρά του, τα Τρίκαλα, ο έρωτας με τη γυναίκα της ζωής του Λιάνα, η μετανάστευση στην Ολλανδία, τόπο καταγωγής της συζύγου του, και η δημιουργία μιας ξεχωριστής οικογένειας, που διατηρεί ζωντανά τα ήθη και τις παραδόσεις μας στην καρδιά της Ευρώπης.

Το εστιατόριο της οικογένειας Μπαμπατσιά επιλέχθηκε από την Greece Around ως ένα από τους… πρεσβευτές της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο των κορυφαίων γαστρονομικών προτάσεων, οι εκδόσεις Maasland βράβευσαν το Filoxenia, που βρίσκεται στο Zandvoort, ως «το καλύτερο ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία 2018/2019».

Ο ιδιοκτήτης του Κώστας Μπαμπατσιάς μιλάει αποκλειστικά στην «Espresso» και μοιράζεται με τους αναγνώστες τη δημιουργική διαδρομή του, ενώ θυμάται και τους celebrities που έχουν δοκιμάσει τις νοστιμιές του.

Διαβάστε τη συνέχεια