Ο Τρικαλινός διασώστης Δημήτρης Γάλλος μας συγκινεί για άλλη μια φορά…

Συγκίνηση προκαλεί η εικόνα τρικαλινού διασώστη του ΕΚΑΒ Δημήτρη Γάλλου, ο οποίος προσπαθεί να δώσει κουράγιο σε μια ηλικιωμένη.

Ο ίδιος γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

«Σε μια γλώσσα βουβή δίναμε κουράγιο και δύναμη ο ένας στον άλλο. Η κυρία Ελένη με το υπέροχο χαμόγελο μέσα από τον ειδικό θάλαμο διακομιδής ασθενών με Covid19 (αρνητικής πίεσης) μας ευχαριστούσε με όποιον τρόπο μπορούσε. Θα τα καταφέρει!!!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η γυναίκα βρισκόταν στην Πάρο όταν ένιωσε αδιαθεσία. Άμεσα ζήτησε ιατρική βοήθεια στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Εκεί διαγνώσθηκε θετική στον κοροναϊό.

Ο Τρικαλινός διασώστης Δημήτρης Γάλλος μας συγκινεί για άλλη μια φορά… δείτε το συγκινητικό βίντεο

Αφού της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προκειμένου να γίνει αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Έπρεπε να προστατευθεί μπαίνοντας σε ειδική κάψουλα. Εκεί ένιωσε την αγάπη και τη συμπαράσταση του γιατρού. Μία κίνηση που ήταν σα να της έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά.

Αυτό είναι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας. Εδώ και ενάμιση χρόνο δίνει μάχη κατά της πανδημίας σώζοντας καθημερινά ζωές όλων των ηλικιών.