Ο Τριανταφύλλης Αλέξανδρος υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Μια ακόμα σημαντική υποψηφιότητα υποδέχεται ο συνδυασμός «Πορεία στο Μέλλον» ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.  
 
Ο Τριανταφύλλης Αλέξανδρος (Αλέξης) του Γεωργίου κατάγεται από την Παλαιοκαρυά και διαμένει μόνιμα στην Πύλη. Εργάζεται ως Υπεύθυνος Πωλήσεων σε Επιχείρηση Τροφοδοσίας Καταστημάτων του Δήμου Πύλης.  
Συμμετείχε διοικητικά στους Αθλητικούς Συλλόγους Πύλης και Ροπωτού, ενώ τώρα δηλώνει και έτοιμος να ασχοληθεί και με τα κοινά του Δήμου.
 
Ο Αλέξανδρος επισημαίνει: « Το να πάρει κάποιος την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά είναι ένας τρόπος που δείχνει την αγάπη για τον τόπο του και τη διάθεσή του να προσφέρει σ’ αυτόν. Αισθάνομαι έτοιμος να βαδίσω στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα και στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» διότι βασικό όραμα μας είναι ένας σύγχρονος Δήμος με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων, με νέες ιδέες για την εύρυθμη λειτουργία του και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Άλλωστε δεν επιδιώκω προσωπικά οφέλη και μοναδικός στόχος μου είναι να συνεισφέρω ενεργά στην βελτίωση , ανάκαμψη και ανάπτυξη του Δήμου μας ».
 
Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος από την υποψηφιότητα του κ. Τριανταφύλλη επισήμανε: «Ο τόπος μας, χρειάζεται νέους ανθρώπους και φρέσκιες ιδέες, για να αρχίσει πια να ανακάμπτει. Ο Αλέξανδρος (Αλέξης) Τριανταφύλλης, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας “Πορεία στο Μέλλον”. Ένας νέος άνθρωπος με όρεξη να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια. Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα μας για έναν Δήμο Πύλης πιο δημιουργικό και έντονα αναπτυξιακό».  
 

Αλέξη, καλωσόρισες στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!