Ο Τεντολούρης Παναγιώτης επιμένει «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Τεντολούρης Παναγιώτης του Γεωργίου κάτοικος Αρματολικού, είναι παντρεμένος με την Αθηνά Τεντολούρη και έχουν δύο παιδιά. Είναι  συνταξιούχος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. .

Με πλούσια αυτοδιοικητική πορεία τόσο ως δημοτικός σύμβουλος, όσο και ως Πρόεδρος της Τ. Κ.  Αρματολικού της Δ.Ε. Νεράιδας διανύοντας την δεύτερή του θητεία.

Ο Τεντολούρης Παναγιώτης δήλωσε … «όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση, ένα συμπέρασμα έχω βγάλει. Πως η πρόοδος έρχεται μόνο από τους ικανούς. Γι’ αυτό συνεχίζω δυναμικά δίπλα στον Κώστα Μαράβα και το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η άριστη συνεργασία κοινότητας και δήμου, μαζί με την πείρα και την αδιαμφησβήτητη ικανότητα του Δημάρχου, ο καλύτερος συνδυασμός για την προκοπή του τόπου».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει… «ο Τεντολούρης Παναγιώτης είναι το “αυτοδιοικητικό βιβλίο” του Αρματολικού. Άριστος συνεργάτης, ικανός και υπεύθυνος, δίνει τις επιβεβλημένες λύσεις για το αγαπημένο του χωριό. Ο καθολικός σεβασμός που εισπράττει είναι η καλύτερη επιβεβαίωση για το άτομό του. Του εύχομαι καλή δύναμη».