Ο Σύλλογος Τρικαλινών Θεσσαλονίκης «Ο Ασκληπιός» διοργανώνει τον ετήσιο χορό του

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι, χορηγοί και υποστηρικτές μας !!

Φτάσαμε και στην ημέρα να ανακοινώνουμε τον φετινό μας χορό !

Πέρσι τολμήσαμε και τον πραγματοποιήσαμε  και φέτος το επιχειρούμε και πάλι, ευχόμενοι να είμαστε καλά πρωτίστως στην Υγεία μας και να ανταμώσουμε με την καλύτερη διάθεση!

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου, στις 1:30μμ, να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε χορούς του τόπου μας – κι όχι μόνο – με την ορχήστρα του Αλέξανδρου Ζώρα, ο οποίος με το κλαρίνο του θα συνοδεύσει τον Γιώργο Ματθαίου !

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, θα παρουσιάσει και φέτος, όμορφους χορούς κι ελπίζουμε να το απολαύσουμε, όπως κάθε φορά εξάλλου !

Σας περιμένουμε με χαρά !

Θέλοντας να διασφαλίσουμε την καλύτερη διοργάνωση , παρακαλούμε για την αγορά προσκλήσεων από τα μέλη του ΔΣ και άλλα σημεία προς διευκόλυνση (για τα οποία θα ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους), ή με κρατήσεις σας μέσω αποστολής εμβάσματος (ή μεταφοράς ποσού) προς τον λογαριασμό μας στην τράπεζα EUROBANK :

ΙΒΑΝ GR1402606940000230200336143

και αποστολή ενημέρωσης της συναλλαγής σας προς το mail του Συλλόγου μας : thesasklipios2001@gmail.com ή με μήνυμα SMS στο κινητό 6933035375 του Ταμία μας, Ιωάννη Τσιαούση.

Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζεται η κράτησή σας, αλλά και η δική μας συνέπεια προς την αίθουσα της εκδήλωσης.

Προσπαθήσαμε και φέτος να κρατήσουμε την τιμή της συμμετοχής σε λογικό επίπεδο, ώστε αφενός να σας έχουμε κοντά μας, αλλά και να βοηθήσουμε στη διατήρηση του πολύπλευρου έργου του Συλλόγου μας.

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.

Σας περιμένουμε με την παρέα σας, για μια αξέχαστη εκδήλωση !!

Το Δ.Σ.