Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων διοργανώνει ημερήσια εκδρομή

                Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων σας καλεί στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει  στις 13/03/2022, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Chic Travel, προκειμένου να επισκεφτούμε μέρη ιστορικής σημασίας και να θαυμάσουμε τη φυσική ομορφιά τής Ηπείρου. Θα ξεκινήσουμε νωρίς το πρωί και θα επισκεφτούμε το Καλπάκι, την Κόνιτσα, τη Βίτσα, το Μονοδένδρι και θα καταλήξουμε στο φαράγγι τού Βίκου και στη συνέχεια στα Γιάννενα, επιστρέφοντας αργά το βράδυ στα Τρίκαλα.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή είναι 25€ και περιλαμβάνει μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο πούλμαν, περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα και συνοδό – αρχηγό τού τουριστικού γραφείου.

                Λόγω της δύσκολης υγειονομικής περιόδου που διανύουμε, απόλυτη προτεραιότητα είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων μας. Για το λόγο αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εκδρομή είναι  η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού PCR των τελευταίων 72 ωρών ή αρνητικού rapid test έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο λεωφορείο είναι  υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6984319292 και 6978948775.

Το Διοικητικό Συμβούλιο