Ο σύλλογος φίλων του Θεραπευτηρίου Τρικάλων έκοψε την πίτα του

Παρουσία πολλών μελών, φίλων κα πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η κοπή πίτας του συλλόγου φίλων του Θεραπευτηρίου χρονίων παθήσεων Τρικάλων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον».

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Κανίνας, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρισταμένους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Ευθυμιάδης, μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ., παρουσίασε τις δράσεις και τις ενέργειες που έχουν γίνει για τους περιθαλπόμενους και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου, ενώ ζήτησε και την συνδρομή του Βουλευτή Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλου, που ήταν παρών στην εκδήλωση, προκειμένου να αναλάβει πρωτοβουλίες να μην μειωθεί το προσωπικό, να υπάρξει βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών και νοσηλευτικών παροχών και να αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός των περιθαλπομένων.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρών στην εκδήλωση ήταν και ο γνωστός παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος ήρθε από την Αθήνα ειδικά για την εκδήλωση, ενώ ανάμεσα στον κόσμο διακρίναμε αρκετές πολιτικές παρουσίες όπως του Περιφερειακού Συμβούλου Ντίνου Μπάρδα, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλη Λάππα, της Αντιδημάρχου Σοφίας Αλεστά, της πρώην Βουλευτού Σούλας Μερεντίτη, του εν δυνάμει υποψηφίου Βουλευτή Μικέλη Χατζηγάκη, του υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων Σπήλιου Τσιγάρα, του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Καρατώλου κ.α.