Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης στηρίζει τον αγώνα των υγειονομικών

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Τρικάλων δηλώνει τη συμπαράστασή του στους νοσοκομειακούς γιατρούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη, μέσα από αντίξοες συνθήκες, να κρατήσουν όρθιο το σύστημα υγείας, αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά που χρήζουν κάθε μορφής ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη. Μέσα από την εξάπλωση της πανδημίας, έναν χρόνο τώρα, έγινε κατανοητό σε όλους η αναγκαιότητα ενίσχυσης των νοσοκομείων της χώρας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη διασφάλιση ενός ισχυρού εθνικού συστήματος υγείας προς όφελος της υγείας των πολιτών και της κοινωνίας γενικότερα.

Απέναντι στα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας και του κόσμου της εργασίας η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης των δημόσιων δομών υγείας, παιδείας και υπηρεσιών πρόνοιας. Δεν σταματάμε τη μάχη για πραγματική δημόσια υγεία, πρόνοια και εκπαίδευση όλων των πολιτών χωρίς διακρίσεις και χωρίς αποκλεισμούς.

Στα πλαίσια της Παγκόσμια Ημέρας για την Υγεία καλούμε όλες και όλους τις/τους συναδέλφισσες και συναδέλφους σε συγκέντρωση την Παρασκευή, 9/4/21 και ώρα 19:00 Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΕΛΕΝΗ