Ο Στέλιος Ζήκας νέος πρόεδρος της Ενωσης Διακοσμητών Ελλάδος

Οι εκλογές, της 15ης Ιουλίου 2020, ανέδειξαν τα νέα διοικητικά όργανα, στην Ενωση Διακοσμητών Ελλάδος των οποίων η θητεία λήγει το 2022.

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο τρικαλινός  Ζήκας Στέλιος , αντιπρόεδρος η
Ουζούνη Μαρία, και Γενικός Γραμματέας ο Τζεμπελίκος Αλέξανδρος

Ο Στέλιος Ζήκας γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1980, όπου και τελείωσε το Λύκειο. Το 1999 αρχίζει την προετοιμασία για τις σπουδές του στην Αγγλία.

Το 2005 είναι πτυχιούχος του Πανεπιστήμιου του Brighton, Master of Arts in Interior Design και παίρνει ειδικότητα στο Τρισδιάστατο σχέδιο από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Επιστρέφει στην γενέτειρα του και αρχίζει αμέσως την καριέρα του σαν Interior Designer με αξιοπρόσεκτα projects.

Oι δουλειές του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά (FRAME, ΤΡΙΗΜΕΡΟ, FLIPSIDE, 3S SKI SURF SNOWBOARD, ELITE STORES, HOME-DECO) και εφημερίδες (Η ΕΡΕΥΝΑ, ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ, Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, YOUR CITY).Το 2007 βραβεύεται στο Design of the week στο www.framemag.com με τα «3 αστέρια ως Σχέδιο της εβδομάδας» για την δουλειά του στο Splice bar*, στα Τρίκαλα.

Τακτικό Μέλος της Ένωσης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για την Πανελλήνια Συνάντηση των Διακοσμητών και ένας εκ των δυο υπευθύνων για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Μιλάει άριστα Αγγλικά. Με έδρα τα Τρίκαλα δραστηριοποιείται πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά.