Ο Σκρέκας βλέπει (σήμερα) Procter & Gamble και Unilever

– Θεσμική συνάντηση με εκπροσώπους των δύο πολυεθνικών Procter & Gamble και Unilever, στις οποίες επεβλήθη πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ, μαθαίνω ότι έχει προγραμματίσει κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, που πρέπει να σας πω ότι μετά τον αψεγάδιαστο χειρισμό που έκανε όταν ήταν στο Ενέργειας και ξέσπασε η ενεργειακή κρίση, τώρα κάνει σοβαρή και μεθοδική δουλειά στον πολιτικό χειρισμό της ακρίβειας.

Ο Σκρέκας, που δεν του φαίνεται, όχι μόνο έχει λάβει τα αναγκαία μέτρα, αλλά με την αποφασιστικότητα που δείχνει ήδη έχει φέρει σε δυσχερή θέση μεγάλα πολυεθνικά μαγαζιά.

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διά του αρμοδίου υπουργού προσπαθεί να επιβάλει τη νομιμότητα, Procter & Gamble και Unilever, μέσω των διαφημιστικών τους, επιδιώκουν να περιορίσουν την αρνητική δημοσιότητα που απορρέει από την προχθεσινή απόφαση.

Επειδή όμως ο Σκρέκας ποσώς ενδιαφέρεται για την επικοινωνία, εκείνο που θα απαιτήσει από τους εκπροσώπους των πολυεθνικών είναι η άμεση εφαρμογή του νόμου, που θα έχει αποτέλεσμα την πτώση των τιμών στα ράφια

powergame.gr