Ο πρώην Εισαγγελέας Εφετών Βασίλης Τσιαρδάκας υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα

Ο επίτιμος εισαγγελικός λειτουργός Βασίλης Τσιαρδάκας θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στη Λάρισα. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Τσιαρδάκας είχε υπηρετήσει στο παρελθόν και ως εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων.

Ο κ. Τσιαρδάκας αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και θα είναι ο δέκατος υποψήφιος βουλευτής, ενώ παραμένει μια ακόμα κενή θέση στο ψηφοδέλτιο.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας – έκπληξη, που ισχυροποιεί το ψηφοδέλτιο, είναι υπόθεση ακόμα και ωρών.

Με δεδομένη την απόφαση του Κινήματος ο κ. Τσιαρδάκας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της «Ε» και με δήλωσή του τονίζει: «Μετά την τιμητική πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΠΕ Λάρισας αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Δηλώνω ότι θα δώσω τον αγώνα για τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης με γνώμονα τα συμφέροντα της κοινωνίας και της πατρίδας, μακριά από ιδιοτέλειες, ώστε η δημοκρατία στη χώρα να θωρακιστεί όπως και το κράτος δικαίου».

 

Εφημερίδα Ελευθερία