Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος στη «Θεσσαλική Γη»

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρένζος θα είναι ο κεντρικός καλεσμένος στην αποψινή (Τρίτη 5-1-2021) και πρώτη για το νέο έτος, εκπομπή «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Ο κ. Λυκουρέντζος, στο πρώτο μέρος της εκπομπής,  θα απαντήσει στα ερωτήματα που αφορούν σε θέματα αποζημιώσεων-ενισχύσεων  για τον Ιανό αλλά και γενικότερα καθώς και το σχεδιασμό και την αναδιοργάνωση του Οργανισμού για το νέο έτος.

Παράλληλα, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θα παρουσιαστεί το θέμα της  έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των βαμβακοπαραγωγών καθώς φορολογικά θέματα που άπτονται του αγροτικού ενδιαφέροντος, όπως επιστρεπτέα προκαταβολή 5, ο έλεγχος για την ένταξη των αγροτών στο κανονικό καθεστώς κ.α

Πέραν του προέδρου του ΕΛΓΑ, καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής είναι οι:

  • Νίκος Μητσογιάννης, Πρόεδρος Ομάδας παραγωγών Μακρυχωρίου και Αντιδήμαρχος δήμου Τεμπών
  • Γιώργος Παπαδημητρίου, Φοροτεχνικός, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Νομού Καρδίτσας (Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ.)

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος