Ο Πρόεδρος των Τρικαλινών ιεροψαλτών στην Ι.Μ.Παναγίας Δαμάστας και στην Λαμία

Τις Άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα που η αγάπη και η αλληλεγγύη αποκτούν ξεχωριστό νόημα, το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως είναι μια πραγματική οικογένεια με κοινωνική συνείδηση και ανθρωπιά.

Το Σωματείο παρέλαβε λαμπάδες από την Ιερά Μονή Παναγίας Δαμάστας τις οποίες διέθεσε στα μέλη της και σε φίλους του, που ευαισθητοποιήθηκαν στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μονή. Τα έσοδα παρέδωσε στην Ηγουμένη Ιωάννα Μοναχή ο πρόεδρος Υποψ. Διδάκτορας Θεολογίας κ. Αθανάσιος Γ Δημητρίου που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το έργο της αδελφότητας η οποία καθημερινά δίνει αγώνα για να προσφέρει φροντίδα και αγάπη. Η υποδοχή ήταν θερμή και η συγκίνηση έκδηλη.
Το Σωματείο δεσμεύεται να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες αυτές όπως κατά καιρούς κάνει (παροχή σχολικών ειδών σε περιοχες που επλήγησαν από τους σεισμούς το 2021 και ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς το 2023).
Στην συνέχεια είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Φθιώτιδας κ. Γιώργο Παλιούρα και τον γνωστό στα Τρίκαλα Πρωτοψάλτη και καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής κ. Ανδρέα Ιωακείμ όπου συζήτησαν δράσεις κοινού ενδιαφέροντος.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την προσπάθεια. Χριστός Ανέστη!
 
 το ΔΣ