Ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας έκοψε την πίτα του

Παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στη συνοικία της Αγίας Τριάδας, η κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου της περιοχής, στο ομώνυμο εκκλησάκι που στήθηκε πέρυσι στη συνοικία.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών ΑρχιμανδρίτηςΑλέξιος Κανίνας, ο οποίος ευχήθηκε εγκαρδίως καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά, ενώ σύντομο ο χαιρετισμό απηύθυνε και η δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου Σταυρούλα Μπαλατσούκα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, η Αντιπρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ντίνα Δήμα, ο Πρόεδρος του σωματείου σιδηρουργών και αλουμινοκατασκευαστών νομού Τρικάλων Χρήστος Γκαραγκούνης από τον εμπορικό κόσμο των Τρικάλων, ο παλιός Αντιδήμαρχος και Αντινομάρχης Τρικάλων Μπάμπης Δεληλίγκας κ.α.

Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησε η ορχήστρα του Γιώργου Γιαννούλα, στήνοντας ένα υπαίθριο παραδοσιακό γλέντι για τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους της ιστορικής συνοικίας.