Ο Ποδηλατικός Τρικάλων στo πανελλήνιο πρωτάθλημα των μικρών κατηγοριών!

Στις πανελλήνιες ημέρες νεολαίας (πανελλήνια πρωταθλήματα μικρών κατηγοριών) βρέθηκε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων, στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα στο Δήμο Μαραθώνα. Οι μικροί αθλητές μας φτάσανε την Παρασκευή το απόγευμα έχοντας  πολύ καλή διάθεση για αγώνες, παιχνίδι και δεξιοτεχνίες με τα ποδήλατα τους. Εκεί συναντήθηκαν με όλους τους μικρούς αθλητές- ποδηλάτες απ’ όλη την Ελλάδα ανταλλάσωντας  εμπειρίες για το αγαπημένο άθλημα τους, την ποδηλασία. Το Σάββατο το πρωί  πήραν  όλοι μέρος στον αγώνα αντοχής,  που έγινε στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ένας ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας για όλες τις κατηγορίες. Όλα τα παιδιά του Ποδηλατικού Συλλόγου  Τρικάλων συμμετείχαν και  πήραν αξιόλογες θέσεις δίνοντας μας πολλές ελπίδες για το μέλλον της Τρικαλινής ποδηλασίας. Οι θέσεις των αθλητών μας έχουν ως εξής:  Μίνι μεγάλα αγόρια , Ζιντζόβας Κωνσταντίνος  16ος. Μίνι μεγάλα κορίτσια, Σούλιου Κέλυ 7η,  Ντάκου εύα 19η ,(μετά από πτώση που την κράτησε πίσω). Παμπαίδες 2004. Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος 8ος, Μπέντας Γρηγόρης 11ος, Λαγός Περικλής 17ος, Τυφαρίκης  Άγγελος 28ος, Ποτήρης Νικόλαος 29ος. Παμπαίδες 2005. Μπαλός Κωνσταντίνος 7ος, Ντάκος Απόστολος 30ος, Ντανοβασίλης Χρήστος31ος, Kαρατζούνης Νικόλαος 33ος.

Την Κυριακή το πρωί οι μικροί αθλητές του συλλόγου πήραν μέρος σε δεξιοτεχνίες ποδηλάτου, που έγιναν στο χώρο της Κατασκήνωσης και οι μεγαλύτεροι αθλητές μας πήραν μέρος σε αγώνες ταχύτητας  (sprints), που έγιναν και πάλι στο χώρο της κατασκήνωσης.

Οι θέσεις των αθλητών μας έχουν ως εξής: Δεξιοτεχνία- Μίνι μεγάλα αγόρια, Ζιντζόβας Κωνσταντίνος 37ος,μίνι μεγάλα κορίτσια, Σούλιου Κέλυ  9η, η Ντάκου εύα δεν συμμετείχε λόγω μηχανικής βλάβης. Ταχύτητα (sprints) παμπαίδων: Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος 4ος, Μπέντας Γρηγόρης 10ος, Λαγός Περικλής , Ποτήρης Νικόλαος, Τυφαρίκης Άγγελος, καρατζούνης Νικόλαος, Μπαλός Κωνσταντίνος, Ντάκος Απόστολος Ντανοβασίλης Χρήστος, αποκλείστηκαν στα προημιτελικά. Επίσης οι αθλητές της κατηγορίας παίδων, Κουτσιβέτας Κωνσταντίνος και Μαχαιράς Κωνσταντίνος έλαβαν την 3η και την 6η θέση αντίστοιχα στον αγώνα ανάβαση  Μεσενικόλα.

Οι άνθρωποι του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων θέλουν να ευχαριστήσουν τους αθλητές τους, που τους κάνουν συνεχώς υπερήφανους τόσο για το αγωνιστικό τους ήθος  όσο και για τις αθλητικές τους επιδόσεις. Έπειτα ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών μας για την αμέριστη συμπαράσταση τους και τη συνεχή διάθεση να είναι κοντά στο σύλλογο μας.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων μεγαλώνει διαρκώς και αποδεικνύει στην πράξη, ό,τι το ποδήλατο είναι ένα σπουδαίο άθλημα με πολλά ιδιαίτερα οφέλη για την σωματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων. Τέλος όλοι οι αθλητές μας εκτός των αθλητικών τους, ικανοτήτων βελτιώνουν σε μέγιστο βαθμό την ικανότητα του ως οδηγοί. Από τόσο μικρή ηλικία εξασκούν την αντίληψη τους στο δρόμο σε τόσο μεγάλο βαθμό,  ώστε η ενασχόληση τους με την αγωνιστική ποδηλασία, περισσότερο τους προστατεύει παρά τους εκθέτει σε κινδύνους.

Στον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων

Η άθληση είναι παιχνίδι!

Το παιχνίδι είναι άθληση!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), STAVRAKIS (ελαστικά), ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), 3G (ψηφιακές εκτυπώσεις), ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).