Ο πιο δημοφιλής δήμαρχος στη Θεσσαλία!!!

O δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου έρχεται πρώτος σε δημοφιλία μεταξύ των τεσσάρων δημάρχων των αντίστοιχων πρωτευουσών της Θεσσαλίας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο που είναι ο Απόστολος Καλογιάννης της Λάρισας.

Αυτό προκύπτει από έρευνα της Kάπα Reaserch στη Θεσσαλία την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Ελευθερία.

Η έρευνα διενεργήθηκε το χρονικό διάστημα από 13 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2017, σε δείγμα 911 ατόμων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, και μέθοδο συλλογής στοιχείων τις τηλεφωνικές συνεντεύξεις βάσει ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου.

Σύμφωνα με την έρευνα για τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου 53,5% έχει θετική και μάλλον θετική γνώμη και το 39% αρνητική και μάλλον αρνητική. (Θετική γνώμη διατυπώνει το 22%, μάλλον θετική το 31%, αρνητική το 19,5% και μάλλον αρνητική επίσης το 19,5%, ενώ ποσοστό 8% δηλώνει ότι δεν γνωρίζει ή δεν απαντά).

Για τους βουλευτές, τον νομό Τρικάλων ο Κώστας Σκρέκας συγκεντρώνει 38% θετικών προτιμήσεων, και ο Σάκης Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ το 34%, ενώ ουραγός με 26% θετικές και 71,5% αρνητικές γνώμες είναι ο Χρήστος Σιμορέλης.

Ικανοποιημένοι φαίνεται να είναι οι Θεσσαλοί από το έργο του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού, καθώς ποσοστό 61,5% εκφράζεται θετικά (24,5% θετικά και 37% μάλλον θετικά) απαντώντας στο σχετικό ερώτημα. Μάλλον αρνητική γνώμη διατυπώνει το 16,5% και αρνητική το 13% των ερωτηθέντων, ενώ ποσοστό 9% απαντά ότι δεν γνωρίζει.